Themaworkshop Fingerfood

In deze workshop gaan we aan de gang met verschillende hapjes, geïnspireerd op de mediteraanse tapas, amuses en anti-pasti. We maken een compleet menu van warme en koude hapjes. Deze kunnen dienen als inspiratie voor een feestje, maar ook als kleine gerechtjes binnen een meergangenmenu.

Het menu;

  • Kleine Quinoa-salade met groente
  • Vitello tonato-hapje
  • Spiesje van Tomaat, mozzarella en basilicum
  • Huisgerookte zalm met wagame en wasabimayonaise
  • Wrapje geitenkaas, spinazie en honing
  • Teriyaki-spiesje van rundvlees
  • Kipspiesje met honing en mosterd
  • Gevulde champignon met couscous, noten en kaas
  • Salade van gegrilde groenten
  • Knoflook gamba’s met gember, peper en knoflook
  • Miniquiches met spinazie, roomkaas en spekjes
  • Combinatie van 3 kleine desserts; panna-cotta met rood fruit, fruitsalade met mascarpone en chocolademousse

Geïnteresseerd in onze diensten? Maak kennis!

Neem contact op!