Private diner of lunch

Private diner of lunch

Wilt u met een grote groep dineren in stijl? En wilt u hierbij een ruimte exclusief voor uw groep? Wij bieden private diner en lunches.
Van 8 tot 40 personen kunt u bij ons terecht. In onze sfeervolle bovenzaal wordt op informele wijze, exclusief voor uw gezelschap gekookt. Indien gewenst kunt de de zaal naar uw wensen laten opstellen.

Uiteraard kunt u de lunch of het diner combineren met ander activiteiten zoals een vergadering of training.

Private lunch

Wij bieden verschillende lunches in verschillende prijsklassen en een high tea. Er zijn al mogelijkheden vanaf € 6,50 per persoon. Deze lunches kunnen dagelijks geboekt worden tussen 11.30 en 14.30 uur.

Private Diner

Voor het diner wordt het menu in samenspraak met u samengesteld, zodat er rekening gehouden kan worden met de culinaire wensen van uw gasten. Uw gasten worden ontvangen met een welkomstdrankje en een amuse. Daarna gaat u gezellig aan tafel om met uw gasten te genieten van het diner. Het diner wordt beëindigd met een kopje koffie of thee met diverse zoetigheden.
Vanaf € 29,50 per persoon kunt u al bij ons terecht.

Klik hier om direct te informeren naar de mogelijkheden.

Naast lunch en diner kunt u de zaal ook afhuren voor een borrel, verjaardagsfeestje of andere bijeenkomst. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in onze diensten? Maak kennis!

Neem contact op!