Veelgestelde vragen over groepsworkshops

Veelgestelde vragen over groepsworkshops

1. Hoe kom ik aan informatie over menukeuzes en prijzen?

Kook en Ço bied een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Deze informatie staat in onze menuvoorstellen. Deze zijn te krijgen door te bellen of te mailen naar Kook en Ço. Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

2. Op welke dagen en tijden kan ik reserveren?

Voor een groepsworkshop mag u zelf een dag en een tijdstip bepalen. Uiteraard moet de door u gevraagde datum wel beschikbaar zijn. Houd er voor het bepalen van de begintijd altijd rekening mee dat u vanaf binnenkomst nog 1,5 uur bezig bent voor de eerste gang geserveerd wordt.

3. Wat zit er bij een workshop inbegrepen?

Alle arrangementen in de menuvoorstellen zijn inclusief; welkomstdrankje, alle consumpties tijdens het voorbereiden en nuttigen van de maaltijd en koffie/ thee ed na het diner. Daarnaast zitten bij alle prijzen de BTW, het diner, materialen, begeleiding enz. inbegrepen. U betaalt dus een vooraf afgesproken bedrag en komt niet voor verrassingen te staan.In overleg kunnen wij een arrangement op maat maken waarvoor andere afspraken kunnen gelden.

4. Maakt iedereen zijn eigen diner?

Afhankelijk van het menu en de groepsgrootte verdelen wij de groep in kleinere groepjes die verantwoordelijk zijn voor een gedeelte van het hele menu.
Bij grotere groepen word het hele menu zelfs meer dan 1 keer gemaakt zodat er voor iedereen ook echt wat te doen en te leren is.

5. Hoe lang duurt een workshop?

De duur van een workshop kan afhankelijk van de groepsgrootte en het gekozen menu variëren tussen de 3 en 4,5 uur. Wij kunnen op basis van uw keuze en informatie redelijk nauwkeurig inschatten hoe lang uw workshop gaat duren en informeren u graag daarover.

6. Kan ik de workshop combineren met een vergadering/ training/ cursus?

In de kookstudio zijn 2 zalen met voldoende ruimte voor bijeenkosten zoals trainingen, vergaderingen of cursussen. Uiteraard verzorgen wij daar graag uw maaltijden en dranken bij. Een kookworkshop is een uitermate geschikt middel om doelstellingen praktisch en metaforisch te benadrukken. De informele sfeer geeft deelnemers de mogelijkheid om elkaar eens op een andere manier te leren kennen.

7. Wat is het minimum/ maximum aantal deelnemers?

Het minimum aantal deelnemers is 8. Tot 40 personen kunt u gebruik maken van de mogelijkheden in de menuvoorstellen. Voor groepen van 41 tot 80 personen maken wij graag een programma op maat. mocht u met meer dan 80 personen een workshop willen dan zou dat op een andere lokatie moeten plaats vinden. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

8. Wij willen graag wat aanpassingen in het menu?

Onze menuvoorstellen bieden reeds een uitgebreid pakket aan keuzes. Wilt u toch nog wijzigingen in een menu of programma dan gaan wij graag met u in gesprek voor de mogelijkheden.

9. Wij hebben iemand in de groep met een allergie. Moeten wij rekening houden met de menukeuze?

Nee, u kunt voor de hele groep gewoon elk menu kiezen dat u wilt. Voor mensen met uitzonderingen in hun voeding verzorgt de kok van Kook en Ço een alternatief. Op deze manier kunnen wij er op toe zien dat de voedingswensen gerespecteerd worden en kan de groep eten wat zij lekker vinden.

10. Hoe kunnen wij betalen?

Particulieren kunnen na afloop van de workshop contant of met de Pin betalen.  Voor bedrijven is het mogelijk een factuur te sturen. Deze dient maximaal 14 dagen na de workshop voldaan te zijn. Wij kunnen in bepaalde gevallen vragen om een aanbetaling.

Schort

Geïnteresseerd in onze diensten? Maak kennis!

Neem contact op!