Catering

Catering Enschede

Kook en Co heeft een jarenlange ervaring met het verzorgen van catering. Van luxe hapjes tot een uitgebreid culinair vier gangen menu op locatie, van lunches tot koude en warme buffetten. Wij hebben altijd een programma op maat. Op www.cateringin-enschede.nl vind u alle mogelijkheden voor een compleet verzorgde catering. Wij leveren vanuit Enschede in heel Twente.

Cateringservice

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hapjes en buffetten. Van een hapjesschaal, high-tea of salades tot een uitgebreid buffet met voor elk wat wils. Uiteraard werken wij met verse ingrediënten en eigen receptuur. Via onze catering webshop kunt u eenvoudig bestellen uit het hele assortiment, maar u kunt uiteraard ook een offerte aanvragen. Wij gaan graag met u in gesprek om uw feestje, borrel of andere bijeenkomst te verzorgen.

Partycatering

Naast het verzorgen van uw hapjes en buffetten kunnen wij u alle ander zorgen uit handen nemen. Wij verzorgen graag uw dranken, meubilair, tent en zelfs bedienend personeel of koks. Uw feest is maatwerk. Wij gaan daarom graag met u in gesprek met u om uw wensen te bespreken. Uiteraard kunt u op onze webshop alvast wat inspiratie op doen.

Hoe werken wij?

U kunt alles eenvoudig bestellen via onze webshop. U kiest voor een buffet, hapjes, salades of u stelt uw eigen culinaire catering zelf samen. Mocht u meer maatwerk willen of andere wensen hebben dan vult u eenvoudig het offerteformulier in. Wanneer u uw bestelling of offerteaanvraag heeft geplaatst nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om de bestelling te bespreken.

Bestel nu online de catering in Enschede.

Geïnteresseerd in onze diensten? Maak kennis!

Neem contact op!