Café Koers

Café Koers! Dé plek waar de liefde voor eten, drinken en fietsen samenkomt! Dé Ontmoetingsplek voor fietsliefhebbers!

Vanaf begin Maart is aan de Noorderhagen 14 niet alleen Kookstudio Kook en Ço gevestigd, maar ook Café Koers, dé ontmoetingsplek van de Twentse fietser. Een bruisende Cycling Hub waar iedere fietsliefhebber zich welkom voelt.

Uiteraard is er uitstekende koffie met zelfgebakken appeltaart. Natuurlijk staat er een koud biertje als afsluiter van de tocht. Maar wat deze locatie zo uniek maakt is bijvoorbeeld de fietskapstok aan de muur voor de koffie stop. Voor de langere pauzes wordt er gebruik gemaakt van een fietslift die zorgt dat de fiets niet in de weg staat, maar wel in het zicht. De sleutelhoek en fietsdouche zorgen voor een mooi vervolg van je tocht naar huis. Kleine reparaties worden ter plekke uitgevoerd en in de shop koop je de essentiële onderdelen om je tocht prettig te kunnen volmaken.

Deze ‘Cycling Hub’ bruist van de activiteiten. Het is dé plek om de voor -en najaarsklassiekers te volgen. Uiteraard staan ook de ‘grote rondes’ op het programma. Café Koers is de start- en finishplaats voor mooie toertochten en de thuishaven van een aantal wielerclubs.

 

Op www.cafekoers.nl vind je meer informatie.

Café Koers

Geïnteresseerd in onze diensten? Maak kennis!

Neem contact op!